Normativa

Informació General

Guerrilla Punktrail
La ‘Guerrilla Punktrail’ es una trobada de corredors/es a on l’organització t’ofereix la possibilitat de gaudir de dos recorreguts corriolers en un ambient festiu, no competitiu, solidari i cultural (un d’uns 16km i un altre al voltant dels 21km).
Festiva
Anem a passar-ho bé plegats fent el que més ens agrada: córrer com a cabres per la muntanya. I per a que no hi hagi cap desmai muntarem uns avituallaments full equip a on no hi faltarà la fruita, els fruits secs, la música…i alguna que d’altra cervesa. A la tornada, a més, hi haurà botifarrada i muntarem barra amb beguda.
No competitiva
No ens importa qui arribi primer o qui ho faci l’últim, per tant no us donarem xip, dorsal, ni engegarem el cronòmetre. Arribar a meta sense que us enxampi la benemèrita ja serà tota una victòria memorable.
Gratuïta
La inscripció és gratuïta per a tothom, però com pots imaginar organitzar aquest tinglado té unes despeses, de forma que si vols que l’any que ve estiguem de tornada, queda't una de les nostres samarretes especialment disenyades per l'ocasió!. 
A l’organització hem apostat fort per l’autogestió de la trobada com a exemple i visualització de la nostra forma de fer, per tant no tenim patrocinadors ni rebem subvencions de cap mena.
Solidària
La solidaritat es la nostra millor arma. A les nostres trobades volem omplir el banc d’aliments local amb les vostres aportacions per a que la gent que no ho està passant bé segueixin tenint l’ oportunitat de lluitar per un futur millor.
Cultural
L’eix d’aquesta trobada és la recuperació de la memòria històrica a través dels treballs que s’estan duent a terme per l’adequació, promoció i manteniment del GR179 (ruta dels maquis). Sender de gran recorregut que unirà la població de Rocafort (Bages) amb l'enllaç guerriller de Mas Tartás (Palau de Cerdagne, França) i sobre el que estem el.laborant la guia ‘Seguint les passes de la guerrilla’. Informació als i les corredores:

Com ja sabeu la Guerrilla Punktrail no és una cursa ni cap esdeveniment competitiu. És una trobada de corredors/es on aquests/es gaudeixen d'un recorregut traçat per l'ocasió sota la seva responsabilitat. Participar-hi comporta l’acceptació d’aquestes normes:

1.    Les presents normes de participació obliguen a tots els participants de la ‘Guerrilla Punktrail’
2.    El fet de formalitzar la inscripció significa que aquestes normes es coneixen i s’accepten.
3.    Els menors de 18 anys no poden participar a la trobada.
4.    Els recorreguts no son excessivament llargs ni tècnics però s’ha d’estar mínimament preparat físicament per poder-los realitzar amb autonomia.
5.    Els participants es faran responsables del seu estat de forma, així com dels problemes mèdics que se’n puguin derivar de l’esforç realitzat.
6.    L’itinerari estarà marcat per cintes i fletxes.
7.    El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, encara que l’organització es reserva el dret a anul·lar-la si així ho creu convenient.
8.    L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o provocar els participants.
9.    La trobada es desenvolupa al medi natural. Extremeu les precaucions d’incendi i llenceu la brossa als llocs habilitats.
10. Tots els participants inscrits renuncien a presentar qualsevol querella contra l’organització.
11. S’accepten gossos, però aquests hauran d’anar lligats per no molestar als altres participants.
12. Si bé hi hauran avituallaments cada màxim de 7km, es recomana dur beguda i un mínim d’aliment per si se’n necessita.
13. L’organització es reserva el dret de fer qualsevol tipus de modificació o anul·lació de la prova.

Salut!
Guerrilla Punktrail.
guerrillapunktrail@ugel.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Breafing Guerrilla Punktrail 2019