lunes, 4 de septiembre de 2017

Informació General

Informació General

Guerrilla Trail
La ‘Guerrilla Trail’ es una trobada de corredors/es a on l’organització t’ofereix la possibilitat de gaudir de dos recorreguts corriolers en un ambient festiu, no competitiu, solidari i cultural (un d’uns 10km i un altre al voltant dels 20km).

Festiva
Anem a passar-ho bé plegats fent el que més ens agrada: córrer com a cabres per la muntanya. I per a que no hi hagi cap desmai muntarem uns avituallaments full equip a on no hi faltarà la fruita, els fruits secs, la música…i alguna que d’altra cervesa. A la tornada, a més, hi haurà botifarrada i muntarem barra amb beguda. Si voleu perdre pes aneu al gimnàs.

No competitiva
No ens importa qui arribi primer o qui ho faci l’últim, per tant no us donarem xip, dorsal, ni engegarem el cronòmetre. Arribar a meta sense que us enxampi la benemèrita ja serà tota una victòria memorable.

Gratuïta
La inscripció és gratuïta per a tothom, però com pots imaginar organitzar aquest tinglado té unes despeses, de forma que si vols que l’any que ve estiguem de tornada, t’hauràs de quedar una de les nostres samarretes. O al menys dóna’ns un ‘m’agrada’ al Facebook, que és gratis…
A l’organització hem apostat fort per l’autogestió de la trobada com a exemple i visualització de la nostra forma de fer, per tant no tenim patrocinadors ni rebem subvencions de cap mena.

Solidària
La solidaritat es la nostra millor arma. A les nostres trobades volem omplir el banc d’aliments local amb les vostres aportacions per a que la gent que no ho està passant bé segueixin tenint l’ oportunitat de lluitar per un futur millor.

Cultural

L’eix d’aquesta trobada i la destinació de part dels possibles beneficis que se’n generin és la recuperació de la memòria històrica a través dels treballs que s’estan duent a terme per l’adequació, promoció i manteniment del GR179 (ruta dels maquis). Sender de gran recorregut que unirà l’enllaç guerriller de Can Casassaies (Castellgalí) amb la de Mas Tartás (Palau de Cerdagne, França) i del que s’ha elaborat la guia ‘Seguint les passes de la guerrilla’. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Breafing Guerrilla Punktrail 2019